Mijn goudvis gaat verhuizen

0

 

Mijn goudvis gaat verhuizen

Mijn goudvis gaat verhuizen
Hij barst haast uit zijn kom
Als ik hem zo laat zitten
Dan groeit hij straks nog krom

Hij gaat nu naar de vijver
Dat zal veel beter zijn 
Want zeg nou zelf eens eerlijk:
Zo’n kom is veel te klein

Straks krijgt hij nieuwe vriendjes
En ook een nieuw adres
Ik wens hem in de vijver
Ontzettend veel succes!

No comments

Individueel formulier sociaal gedrag voor kleuters

Individueel formulier sociaal gedrag voor kleuters   Naam: ______________________________ Geboortedatum: _____________________   Beoordeeld door: _______________________________ Groep: ___________________                                                                                                                                                                  Data: ...