Vakbonden-Een overzicht

CNV Onderwijs

CNV Onderwijs, is een belangenorganisatie die zich voor 200% inzet voor iedereen die in het onderwijs werkt. Wij onderhandelen en lobbyen met werkgevers en politici voor de beste arbeidsvoorwaarden, adviseren en ondersteunen onze leden en helpen bij individuele vragen. Daarnaast geven wij cursussen en voorlichting.

AOb
De Algemene Onderwijsbond (aangesloten bij de FNV) is de grootste onderwijsbond in alle sectoren van het onderwijs, van basisschool tot en met hoger onderwijs. De website van de Algemene Onderwijs Bond biedt informatie, advies, nieuws, scholing en ondersteuning voor leden en niet leden.

CMHF
De Centrale van Middelbaar en Hogere Functionarissen(CMHF) is een koepel van beroeps- en belangenverenigingen bij overheid, onderwijs, zorg en bedrijfsleven. De CMHF werkt vanuit een onafhankelijke positie aan modernisering van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden.

ABVAKABO FNV
is de grootste vakbond in de publieke sector. Onze 350.000 leden zijn werkzaam bij overheden, in de zorg, het welzijnswerk, onderwijs, sociale werkvoorziening, nutsbedrijven en post en telecommunicatie.

 

Overdrachtsformulier voor een volgende leerkracht

Overdrachtsformulier voor een volgende leerkracht       Naam: ____________________________________________ Geboortedatum: _______   Datum van invullen: ______ door ____________________________________________   van groep: ______ Broertjes/ zusjes: ...